Η εταιρεία "Πέτρος Μπογράκος & Συνεργάτες" δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής επιστημονικών συμβουλών σε επιχειρήσεις τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και κυρίως αποτελεσματικότητα.

Η εταιρεία ξεκίνησε από την Νίκαια, (ΛΑΚΩΝΙΑΣ 154-159) όπου έχει την έδρα της ακόμη, όπου δραστηριοποιείται αποκλείστηκα στη λογιστική παρακολούθηση των επιχειρήσεων.

Το αυστηρά επιλεγμένο προσωπικό, (πτυχιούχους Οικονομικών Πανεπιστημίων στην πλειοψηφία τους) η οργάνωση και τα πρότυπα των εργασιών μας, είναι οι βάσεις που στηριζόμαστε για να εξασφαλίσουμε το ποιοτικό αποτέλεσμα που χρειάζονται σήμερα όλες οι επιχειρήσεις.

Βασικό μας πλεονέκτημα είναι η προσωπική επαφή με τους πελάτες και η στενή συνεργασία μαζί τους.

Συνεχής μας προσπάθεια: να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες, και έτσι δημιουργήσαμε ένα νέο χώρο (25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 17 & ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ 2 – ΠΕΙΡΑΙΑΣ) όπου μέσα σε ένα ζεστό, φιλικό και άνετο περιβάλλον, διευρύναμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, αφουγκραζόμενοι τις σύγχρονες έντονα ανταγωνιστικές και μεταβαλλόμενες οικονομικές συνθήκες, αλλά και για να ανταπεξέλθουμε στις διευρυμένες και συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας.

Για το μέλλον, προβλέπουμε περαιτέρω ποιοτική και ποσοτική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών για όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε τα τελευταία 20 χρόνια, αφού οδηγός μας είναι η πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας του επαγγέλματος μας, αντιμετωπίζοντας προσεκτικά και υπεύθυνα όλους τους πελάτες μας ανεξάρτητα το μέγεθος τους.

ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.

Online Επισκέπες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 2 επισκέπτες και κανένα μέλος